Eu încotro?

Se întâmplă oricui (chiar și celor mai hotărâți dintre noi) să nu știm încotro să o luăm. Pentru unii a devenit o obișnuință, pentru alții este o excepție îngrijorătoare: nu știu ce vreau de la
mine, de la viața mea
. Începutul de an este una dintre cele mai frustrante perioade, mai ales când îți vezi cunoscuții că își fac planuri – anul acesta îmi propun să ajung până la lună și înapoi. tu ce planuri ai? Și acesta este momentul când te enervezi și zâmbești sec gândindu-te la norul de confuzie în care stai și lipsa oricărui sens. Enervarea crește la rang de frustrare și furie, pe măsură ce apropiații încearcă să te ajute (deși nu ai cerut ajutor) și îți propun direcții sau te bat ușor cu palma pe umăr spunându-ți: nu te îngrijora, sigur vei găsi tu ceva. Sau apare (auto)dezamăgirea atunci când observi șocul din ochii lor: tu întotdeauna știai ce vrei.

Da, poate nu este cea mai frumoasă și confortabilă perioadă din viața ta, poate prietenii se uită ușor încruntați, căci nu le place în mod deosebit latura asta oscilantă a ta, dar există și vești bune:

  1. Dacă nu știi în ce parte vrei să mergi, defapt ești sigur de un lucru – știi că nu îți place prezentul;
  2. Dacă nu îți place prezentul, ei bine, deja ai un punct de plecare;
  3. Dacă vrei să găsești un sens, înseamnă că ești pregătit pentru schimbare;
  4. Schimbarea înseamnă creștere personală.

O parte din noi se descurcă singuri să treacă printr-un astfel de proces, de găsire a unui sens. O altă parte poate că a uitat cum se face sau are nevoie de o facilitare a procesului. Pentru că tot este început de an și suntem asaltați de planurile altora (invidia atinge cote alarmante:)) îți propun un PROGRAM DE CĂUTARE fie de sens, fie de sine.

Astfel: avem două ședințe individuale în care ne transformăm în exploratori. Tu conduci campania, eu te ajut la facilitarea ei și îți creez cadrul de care ai nevoie.

Ce se întâmplă după două ședințe?

  • Ai mai mult decât un punct de plecare;
  • Ai mai multă claritate;
  • Ai instrumentele să continui dacă vrei acest proces.

Ești interesat să explorezi? Dă-mi un semn să stabilim prima întâlnire: contact@ioanaagachi.ro/ 0744831508.

Acest program se încheie la data de 1 februarie 2016.

Sursă foto 1: vivatlibertas.blogspot.com

Sursă foto 2: quotesgram.com

 

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.