Grup-depozit pentru FURIE

22171838_2050571801635682_835306856_o

Despre faptul că mie îmi place furia, cred că se știți deja. Am mai scris despre ea AICI și AICI și AICI. Singurul meu regret este că nu am suficient de mult timp să mai organizez grupuri, să fac cercetare în domeniu, să citesc mai mult pe această temă. Dar, am găsit o soluție :). Eu iubesc furia pentru că ea aduce multă energie, multă creativitate și chiar ne apară, punând limite atunci când simțim că cineva intră în spațiul nostru. Totodată din experiența mea directă cu ea, dar și din discuțiile cu voi, ea poate ajunge să ne sufoce și chiar să distrugă relațiile cu cei din jur. Atunci când nu este băgată în seamă se acumulează până explodează în interiorul sau exteriorul nostru. Furia are nevoie din partea noastră de grijă, de un luare aminte că există. De multe ori pun întrebarea: ok, te enervezi, te înfurii și ce faci cu toate emoțiile astea? Cum le descarci, cum le scoți din tine până să se transforme într-un balon gata să explodeze? De multe ori răspunsul este: Nimic, nu am cui, unde să le descarc. Le țin cu mine!

De aici a apărut ideea unui grup online pentru descărcare, eliberare și l-am numit Grup-depozit pentru FURIE. Nu este un grup psihoterapeutic, nu vei primi sfaturi, consiliere, el în sine fiind un instrument de gestionare a nervilor și a furiei. A avea grijă de furia ta, înseamnă să ai grijă să o exprimi, să-i dai drumul să existe. Acest instrument se poate folosi în mai multe feluri:

  • Scrii în el/ te descarci când îți vine să explodezi, pentru a nu exploda asupra celor din jur;
  • Îți creezi o rutină de descărcare săptămânală astfel încât ecologizezi sacul de frustrări;
  • Eliberezi din frustrările adunate față de o persoană importantă, căreia încă nu ești pregătit să-i povestești despre ele.

Ce efecte vor avea aceste eliberări? În primul rând te vei simți mai ușoară și vei avea mai multă răbdare față de cei din jur. În al doilea rând stabilești o relație cu această emoție și este posibil să nu te mai surprinzi explodând atât de des. Efecte mai sunt, dar rămâne să încerci și să le descoperi ;). Alături de Cosmina, vă așteptăm cu mare drag pe voi și furia voastră! Avem la noi multă empatie și acceptare necondiționată :)!

 

 

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.