Cadou cu suflet: Sesiuni despre feminitate

Luna martie este deja tradițional considerată luna începuturilor și luna femeilor. Dincolo de venirea primăverii și trezirea naturii, am descoperit că în calendarul geto-dac, martie era considerată prima lună din an. Mărțișorul este un vânt, iar firul alb și roșu are rolul de a aduce noroc și de a alunga spiritele nefaste. Sau, poate este fir tors de Baba Dochia. Martie este luna renașterii, a unui nou timp ce va veni. În același timp este și luna femeilor, pe de o parte datorită sărbătorilor oficiale (1 Martie/ 8 Martie), pe de altă parte, la nivel simbolic are legătură cu fecunditatea.

fem

Astfel, m-am gândit să începem luna martie și să ne serbăm ca și femei într-un mod inedit și mai personal. Sunt sigură că veți primi flori, poate chiar și cadouri, dar ce-ar fi să aveți oportunitatea să vă acordați un timp de auto-apreciere, de a intra în contact cu esența feminității proprii și să vă bucurați de voi, de feminitatea voastră. Sunt sigură că efectele primăvăratice ale feminității le veți descoperi ca fiind un ingredient al stării voastre de well-being.

Dragele mele, cadoul meu pentru voi este o sesiune individuală despre feminitate. Durează o oră și tu decizi când vrei să intri în contact cu feminitatea ta și să te redescoperi. Programează-te oricând în perioada: 8-11 martie 2016 și te aștept cu miresme de primăvară în cabinet. 

Ce ai de făcut:

  1. Like paginii de FB!
  2. Distribuie public pe pagina ta de FB posterul Cadou cu suflet.
  3. Înscrie-te: 0744831508, contact@ioanaagachi.ro, menționând ziua și ora când ai putea să participi.

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.