Model pentru fetița mea, atelier despre feminitate

Fotografia postată de Ioana Agachi, psihoterapeut, trainer.O vezi cum își alege tacticos hăinuțele, cum se entuziasmează când îi împrumuți mărgelele tale sau când probează pantofii tăi cu toc. Ar vrea să îi prinzi într-un fel părul și se supără când nu nimerești din prima. Astăzi este o prințesă, mâine se joacă de-a mama și de-a tata, iar la un moment dat vrea și ea să aibe unghiile colorate sau să aibe o geantă ca a ta. Crește văzând cu ochii și vrea să fie ca tine.

Ca mamă transmitem mai mult sau mai puțin conștient un model de feminitate, un model de a fi femeie pentru copiii noștri indiferent de sexul lor. Dar, pentru fiica noastră, acest model este ghidul după care va intra în contact și va explora propria sa feminitate, devenind la rândul ei femeie.

Astfel, vă invităm cu mare drag la un atelier despre cum transmitem feminitatea fetițelor noastre, cum o pregătim pentru rolul de femeie, facilitând o dezvoltare armoniosă în relația cu propriul lor corp, cu emoțiile lor. Vom vorbi explora împreună despre:

Trecutul: Cum ne-am dezvoltat feminitatea, modele și anti-modele.

Prezentul:Cum suntem acum și ce imagine transmitem fetiței noastre despre feminitate.

Viitorul: Ce fel de femeie ne dorim să dezvoltăm în fetița noastră.

La sfârșitul acestui atelier vei ști:

 • Ce înseamnă, când și cum se dezvoltă feminitatea;
 • Care este rolul tău în dezvoltarea feminității;
 • Cum poți să ai grijă de sâmburele feminității care a apărut la fetița ta.

Facilitator: Ioana Agachi, psihoterapeut centrat pe persoană, trainer & managing partner Eu, părinte ghemotoc alături de Mariana Romanică, fondatoarea primului birou de stil cu servicii complete și complementare din România, MR Image Consulting

Detalii organizatorice:  

 • Data: 8 aprilie 2017, între orele 10.30-12.30
 • Cui se adreseaza: Mămicilor de fetițe cu vârsta mai mare de 3 ani.  
 • Locație: YUCCA WELLNESS CENTER, Intrarea Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15, sector 1, București
 • Investiția voastră:
  • 100 lei/ persoană
  • 1+1 = 150 lei!
  • Copiii au intrarea gratuită
 • Înscrieri: completați formularul de inscriere de mai jos. Plata se face în contul pe care îl veți primi în urma completării formularului. Pentru mai multe informații sau nelămuriri ne puteți contacta la numerele de telefon: 0722 655 507 sau pe e-mail la ada@go-big.ro

Vă așteptăm alături de fetițele voastre!

Laura, de la Cufărul cu provocari le așteaptă cu un cufăr vrăjit, bineînțeles! Vor căuta indicii, cu tâlc ascunse, ce vor evapora magia care ține cufărul închis. În căutarea lor, copii vor descoperi, în schimb, adevăratele giuvaieruri: cum să perseverezi, cum să ceri și să oferi ajutor.

Vă așteptăm cu drag la o după-amiază relaxantă atât pentru voi cât și pentru fetele voastre, de unde veți pleca nu doar cu niște informații prețioase ci și cu poze minunate realizate de Fotografii cu Dichis.

Partener principal NN Asigurări de Viață.

Eveniment organizat de Ada CHINDEA, PR MOM @ La Ceai cu Mamici ada@go-big.ro/ 0722 655 507

Related Posts

1 Comment

 • Buna ziua.
  De ce nu se fac astfel de evenimente si in orasele mai mici
  (Oradea)? Tare mult m-ar interesa,am si eu o fetita/domnisoara de 12 ani si as vrea sa stiu cum pot fi un model pentru ea.
  Multumesc.

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.