Grup de suport pentru femeile care au pierdut o sarcină

Atunci când pierzi o sarcină, o tornadă de emoții pun stăpânire pe tine: tristețe, dezamăgire, furie, vinovăție, apatie. Chiar dacă pierderea a avut loc foarte devreme în primul trimestru, conexiunea dintre mamă și făt poate fi foarte puternică. Poate apărea un sentiment de copleșire care conduce la oboseală, probleme de somn, dificultăți de concentrare.

Nu trebuie să treci prin acest proces singură. Grupul de suport este un instrument care te poate ajuta să accepți și să gestionezi procesul pierderii prin a împărtăși experiența și a primi siguranță și empatie din partea grupului.

Grupul va fi format din 4-6 persoane și se va ține în București.

Durata grupului: 4 ședințe a câte o oră și jumătate.

Prima ședință va avea loc în data de 17 septembrie 2016 (sâmbătă) între orele 10.00 – 11.30. Data următoarei ședințe se va stabili împreună cu grupul.

Taxa de participare este de 50 lei/persoană/ședință. 

Înscrieri: Trimite datele tale (numele, adresa de mail si număr de telefon) pe adresa contact@ioanaagachi.ro sau sună la 0744831508. După constituirea grupului vei primi si adresa unde se va ține.

sursă foto: dailymail.co.uk

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.